dilluns, 3 de desembre de 2012

CRONOPIC 2012CRONOPIC 2012-12-03

Seguint amb la tradició del club, i per cinquè any consecutiu!!! Estem preparant la cinquena edició de la CronoPic, la festa del club que fem cada any el 26 de Desembre, el dia de Sant Esteve.

Encara que el nostre cel no superi els 300m de desnivell, però es que tampoc cal abusar, aquesta cursa és només una excusa per depurar una mica el cos de toxines i per poder continuar amb els excessos nadalencs.

Aquest any amb l’ajuda en l’elaboració del circuit del Pere Marcer. Una eminència en els mon de les curses verticals ( ;-D ) La CRONOPIC 2012, con ja sabeu, serà una cursa en cronoescalada, aquest any de 180 m. de desnivell positiu i 1km. de distancia, amb dues  mànigues individuals contra el rellotge!!!

Desprès del Pic de l'Àguila, El Montgros, La Talaia i el Papiolet, aquest any tornem al inicis: Al Cim dels Tres Partions de 442 mt. d’alçada. ( Veí del Pic de l’Aguilà)

La sortida serà a les 10 h. del mati del 26 de Desembre, al final del Carrer Moncayo, a l’Urbanització de les Palmeres al poble de Canyelles.


Ja sabeu doncs on anar a entrenar covards!!!!( aquí us posem el Track !!!)Pel preu no teniu excusa, és GRATIS, i a sobre us convidem a turró i cava!!!!

Podeu anar apuntant-vos enviant un correu al ceazimut@gmail.com per tal que puguem anar organitzant la sortida.