dimarts, 15 de juny del 2010

Els Azimut omplen el pòdium del Rogaining Rebost.

El passat dissabte 12 de juny, a Sant Julià de Cerdanyola es va celebrar la segona prova del calendari català de rogainings, en aquest cas la transformació de l’antic Raid Rebost d’orientació a Rogaina Rebost.

Vuit corredors del Club Azimut vam prendre part. En Jaume Soler va fer-ho fent un parella amb el Saul, dels Oxigen, Els Haglofs van anar amb la seva formació habitual (l’Ivan Artigas, en Toni Morera i en Jordi Montaner) i els Azimut X-terra amb formació de quatre (l’Ignasi Segui, l’Isra Prieto, en Xavi Perelló i en Ricard Belaskoain). Tots els equips en categoria sènior, la més nombrosa.

A final de sis hores de cursa, els guanyadors amb …punts van ser en Jaume i el Saul i els segons al pòdium els Haglofs. Els Azimut X-terra van quedar en 10e lloc dels 25 equips que van sortir en aquesta categoria.