dissabte, 26 de desembre del 2009

CRONO PIC 09


















Per segon any hem celebrat la CronoPic com a festa fi de curs del club el dia de Sant Esteve. Un parell de pujadetes contra el cronòmetre, aquest any al pic del Montgros, abans que part de la trialera sigui trinxada per la carretera nova.

A les 10 del matí, amb un dia gris i amenaçant de pluja, però menys fred que l’any anterior, ens hem trobat al punt de sortida una dotzena de fantàstics disposats a passar-ho be fent un darrer esforç de l’any. L’Isra, que estava malaltet amb una mica de febre ha pujat al cim a fer el cronometratge de l’arribada.
Hem muntat la carpa i les banderoles, com si fos un aconteixement dels bons. Hem fet el sorteig de l’ordre de sortides i apa ! cap amunt que falta gent.

La segona sèrie hem decidit fer-la sortint tots a l’hora, però ràpidament han quedat definides les posicions.

Al final, cava, torrons, fotos i riures.


Que qui ha guanyat?. Doncs el pòdium ha estat pel Javi, el Quim i l’Ivan, però sense treure’ls-hi cap mèrit el mes important era estar junts i passar-ho be, encara que a mès d’un l’hi costi entendre aquesta manera de passar-ho be. Que farem!.

Salut, entreno i bon any a tots!.

















2 comentaris:

Pere ha dit...

Moltes felicitats per l'event. Esperem que es pugui repetir amb la mateixa i bona companyia

Unknown ha dit...

En la pròxima Cronopic espero estar a la altura, este año ha sido de prueba y como dijo alguien "progresa favorablemente" aunque creo que no.
Feliz año a todos